Inreda med djurmotiv

Djurmotiv på inredningen

ljushallare-monkey
mässingsfigur apa från broste copenhagen

Inredning med djurmotiv är alltid modernt och uppskattat, oavsett vad du har för inredningsstil i ditt hem. Formen, stilen och materialet avgör mycket om vart den passar in. Denna populära apa från “Broste copenhagen” har blivit en mycket omtyckt figur att pryda sitt hem med. Mässing som ger en glansig guldfärg. Som vi vet är guldfärgen dessutom väldigt lätt att matcha ihop med andra färger och material i ditt hem. Apan är en ljushållare. De andra prydnadsfigurerna är en trollslända och en fjäril. Samtliga dessa figurer i mässing av högsta kvalitet. Designen är modern och tidlös.  Djurtavlor, prydnadskuddar med djurmotiv ger alla tillsammans en kontakt med naturen i ditt hem. Dessa mässingsfigurer kan gärna kombineras ihop med gröna växter, blommor och kvistar för en snygg naturlig look. samtliga dessa figurer och kuddar med naturmotiv finns att köpa hos Milori.se.

Inred hemma med guld tips

När du ska inreda med guld hemma så finns det några saker att tänka på så att inredningen inte ser billig ut, här får du bästa tipsen!

  1. Tänk på att inte välja för mycket blänkande material tillsammans i inredningen då det ser för pråligt ut då.
  2. Guldiga inredningsdetaljer passar bäst ihop med strama linjer i övrigt. Detta är dock en smaksak och i rätt inredning kan faktiskt en prålig guldram med ornament bli jättefint! Tänk dig tex en stor guldspegel i en i övrigt vit och strilren hall, det kan vara jättefint!

Färger som passar ihop med den varma guldiga färgen är ljusa dova färger i rosa, creme, dovt lila, duvblå och orange tex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.