Snygga kuddfodral online!

Inred med nya kuddfodral hemma!

Att köpa nya kuddfodral är ett enkelt sätt att göra en uppfräschning av soffan och i vardagsrummet hemma!

Nu till våren ser vi mycket mönster med mjuka linjer och fina linjer. Mönstren ska gärna smälta in i inredningen och skapa en harmonisk känsla.

Kuddfodral och färger

Färgmässigt ser vi mycket beige, blå och röda toner i mer urvattnade toner än i vintras, och så som vanligt mycket de härliga ljusa pasteller som alltid på våren förstås.

Tips för att välja kuddar:

1.Börja med basen. Övrig inredning i rummet är viktigt att matcha med när du väljer nya kuddar. Plocka gärna bort detaljer som drar blickarna till sig så du har en lugn och avskalad bas i inredningen att starta med. Om du däremot är nöjd med inredningen och bara vill komplettera med den bas du redan har, kan du bortse från denna punkt.

2. Se gärna på inspirationsbilder på nätet utifrån den stil eller färgskala du vill ha. Hos inredningsbutiken Milori finns många inspirationsbilder och varje vara matchas ihop med andra varor vilket gör det lättare att hitta produkter som matchar! Se kuddar/kudfodral i webshopen här!

3.Håll dig till en röd tråd: För att få en harmonisk och snygg effekt hemma så kan det vara bra att satsa på en röd tråd i inredningen och när du väljer kuddar/kuddfodral. Exempelvis så kan det handla om att välja en inredningsstil, en matchande färgskala eller liknande och hålla dig till det.

4. Balans med mönster och färger på kuddarna: Om du väljer att inreda med många olika mönster i inredningen/på kuddar så kan det vara bra att undvika kuddar som är alltför skrikiga i färg och mönster, vilket gör det lättare att kombinera med andra kuddar.

5. Ta ut svängarna om du vill! Om du har en speciell inredningsstil eller färg som du gillar så kan det vara roligt att ta ut svängarna lite när du väljer kuddar med starka färger och mönster. Om du väljer starka färger på kuddarna så kanske du däremot ska ta det lite lugnare med mycket mönster och skrikiga detaljer i inredningen, som nämns vid punkten ovan.

6. Välj djurvänliga material! En viktigt punkt att tänka på som kan bespara mycket lidande för de kaniner, får och gäss som utnyttjas i industrin. Tyvärr så kommer den päls, ull och dun som säljs i Sverige i stort sett alltid från Asien, Australien eller från olika länder i Europa, och djuren där lever under mycket dåliga förhållanden. Gäss plockas ofta levande på sina fjädrar. På grund av många underleverantörer så är det mycket svårt att kontrollera att några regler för djurhållningen följs. Försök därför att välja bort päls, ull och dun när du inreder hemma och välj istället mjuka plädar i borstad bomull och andra djurvänliga material.

7. Ha roligt när du inreder!

Till sist, utgå alltid efter din magkänsla och vad du gillar. Trender ska ge inspiration och hjälp till inredningen men den som styr och ska trivas är bara du själv! Lycka till med inredningen hemma och hoppas du fick inspiration till vad man kan tänka på vid shopping av nya kuddar/kuddfodral!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.