Inred för våren!

Inred för vår med nya detaljer hemma

Såhär på våren kan det kännas roligt med lite nya detaljer hemma – efter lite vårstädning kanske om det behövs:). Att beställa nya kuddfodral på nätet är ett smidigt, snabbt och enkelt sätt att göra om hemma. Här hemma gillar jag att blanda in lite mjuka sammetskuddar som är så fint men blanda gärna med linne och ekologisk bomull på kuddfodralen som är lite bättre för miljön, och skapar också en fin och levande kontrast genom att blanda olika material hemma!

Inred med kuddfodral i vårens färger!

inred med kuddar för våren
gula kuddfodral till våren

Färger till våren

Till våren brukar vi välja in lite mer ljusa färger, som matchar det (ibland lite väl starka) ljuset som visar minsta skavanker och damm hemma, men som vi i Norden längtat efter ljus efter den långa vintern! Och känns så skönt att städa och ta in ljusa färger efter det murriga och mysiga kring jul. Inspirationsbilder från Milori Inredning(milori.se)

Mönster och färger i inredningen

Om du i övrigt har en diskret och stilren inredning så är det lätt att blanda in lite mönster. Några tumregler är att tänka på att man kanske inte ska blanda mönster i alltför avvikande stil, eftersom det kan bli ett lite orolig intryck.  Ju mer diskret mönster och färg du använder, desto lättare blir det att matcha kuddarna med varandra.

Detta vardagsrum i grått och gult/guld känns härligt vårigt och ljust, men utan att vara vitt och blekt. Lite mönster ger liv i inredningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.